Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Minecraft 1.2.4 już w czwartek?

JodaMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wczoraj Jeb umieścił na twiterze taki zapis:

twit.png

W wolnym tłumaczeniu:

Już w pracy! Chłopaki z bukkita, podczas mojej nieobecności zrobili wiele poprawek, więc istnieje duża szansa, że 1.2.4 wyjdzie w czwartek.

Więc być może już w czwartek możemy się spodziewać nowej wersji Minecrafta

:D

Niewiem czy się cieszyć czy płakać

:D

Opublikowano

raczej tak. bo tak jak pisze jeb w bukkicie musi zostać naprawione dużo błędów i zostaną one naprawione wraz z 1.2.4. w tym update nie będzie prawdopodobnie żadnych poprawek dotyczących bugów w normalnej grze. przynajmniej na wiki nie ma o tym info

Opublikowano

@up to jest wersja 1.2.4 Jest to tylko poprawka do 1.2 dopiero do 1.3 beda snapshopy itm

//150 post :D

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Opublikowano

Zgapa z mycraft. Gratuluję plagiatu!

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

Opublikowano

Generalnie dla administratorów to dodatkowe obowiązki.Żal troche tego że męczysz sie z plikami przez caly dzien a tu bach kurwa 1.2.4 czy tam inna wersja i 1/4 poszla sie ...

sygna4.jpg
Opublikowano

@ UP

Co racja to racja. Na singlu nie znajdziecie już bugów, co najwyżej na multi. Ja znalazłem buga na bukkita. Jutro nagram film i wrzucę, zobaczymy czy w czwartek na 1.2.4 będzie dalej działać.

Kocham mame

Opublikowano

@Up

To powiedz o co chodzi a nie pier*olisz o tym, że nagrasz filmik.

Mogli by dodać jakieś golemy jeszcze np... Lawowe Golemy xD xD

@Up

To powiedz o co chodzi a nie pier*olisz o tym, że nagrasz filmik.

Mogli by dodać jakieś golemy jeszcze np... Lawowe Golemy xD xD

"Lawowe" Golemy ? Popracuj nad poprawną polszyzną,a po za tym, przeklinanie to nie jedyna droga do wypowiadania swoich ocen.

Czekam na filmik, chętnie zobacze co to za bug.

Dziś 22 Marca, kolega pisał o filmiku 20 Marca, że nagra go "jutro".

Jestem szczery a to moja wada więc powiem - Gówno cie obchodzi moja polszczyzna xD (Bez obrazy... :mellow: )

3t6EGVz.png

Opublikowano

Moim, zdaniem trochę lipa bo nie nacieszyłem się nowymi modami które wyszły na 1.2.3 a już będzie trzeba czekać aż będą na 1.2.4 troszkę jak dla mnie za wcześnie :D no ale cóż.

Opublikowano

ich juz do reszty pojebalo..

niedługo to kurwa bedzie wygladac jak pierdolony kosmos a nie minecraft..

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

@UP: Możesz przestać update'ować. Możesz pozostać przy wersji, która według Ciebie wygląda jak Minecraft. Aktualizacja jest dobrowolna, mojang nie każe wam robić aktualizacji jeśli tego nie chcecie.

Opublikowano

ale ludzie stawiaja servery na coraz nowsze pliki bo kazdy chce byc najnowszy....

@top

spoko 1.2.4 a ja na 1.8.1 stoje :D ciekawe co dodali

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

1.2.4 to będzie tylko aktualizacja BugFixowa, więc nic nowego raczej nie będzie a serwery będą śmigać nadal z wersji 1.2 :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

1.2.4 to będzie tylko aktualizacja BugFixowa, więc nic nowego raczej nie będzie a serwery będą śmigać nadal z wersji 1.2 :)

najgorzej z modami ;/

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Eh... Kijowe dodawaja juz te aktualizacje. Kiedys byly lepsze. Zreszta dawno nie bylo ,,Ukrytych update'ów" A szkoda

/gif

Opublikowano

Wszystkie są dobre, ale jak zawsze ludzie narzekają, nowe gry są od gier starych lepsze, może co niektóre są gorsze ale nie wszystkie.

Rzecz jasna taki szary polaczek jak ty cały czas narzeka i nic więcej, gra minecraft jest cały czas rozwijana w dobrą stronę, nikt nie rozkazuje Ci instalować tych aktualizacji, poza tym ten update nic nowego nie dodaje tylko naprawia błędy, które były w poprzedniej wersji :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

MineCraft 1.2.4?

I dobrze i źle..

Jest wiele błędów, które Bukkit musi naprawić - to prawda. Sam się mogę z tego ucieszyć, lecz jeżeli będą tak jak teraz co chwila aktualizować tego MineCraft, to w końcu się nam to znudzi. Nawet nie wyszły wszystkie dobre pluginy pod wersję 1.2.3 a już wychodzi następna wersja. I znowu czekanie na mody, cheaty (dla niektórych) i na pluginy. Cóż za pech! Mogli by zrobić wielką aktualizację a nie ciągle takie małe, które już denerwują - przynajmniej mnie.

Przed chwilą przeczytałem posty powyżej..

Miejmy nadzieję że jednak będą działać mody, pluginy i serwery z wersji 1.2 ^^

challenger.png

Opublikowano

@up masz racje.

Mam do was pytanie nie chce zakładać nowego tematu. więc zapytam tutaj.

Znacie komendę która teleportuję mnie do zwykłego świata z netheru lub do portalu ? Bo się zgubiłem w netherze i kapa.. jesli ktoś zna prosze o pomoc

95960628811806457489.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...